Tema VALPAR. Liv eller död. Vårt val. Ditt bidrag räddar deras liv!

( Insamling Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP” )


Så enkelt är det faktiskt. Finns resurser för omhändertagande och vård finns stora chanser att valparna överlever och går en härlig framtid till mötes i t ex Sverige. Det kan vara Din eller min framtida hund som omhändertas just nu. Finns inte resurser på plats går valparna i regionen en plågsam död till mötes, ute i skogar, på fält eller bland skräp. Det ÄR så illa och det ÄR SaveTheDogs och Hundhjälpens supporters som är avgörande. Vi har under ett tema redogjort för de 24 valpar som omhändertogs 30 mars – 6 april. 24 valpar – 8 dagar – och detta är bara början på ”säsongen”!!!

 

De flesta valpar dör före hjälpen nått dem, oönskade och oupptäckta, aldrig älskade. Våra samarbetspartners SaveTheDogs och STAAD omhändertar valpar i mängd, valpar som annars skulle ha dött en kvalfull död. Valparna är dock dyra att hjälpa. Vissa är skadade eller sjuka, andra är svårt angripna av parasiter. De flesta är under den lurviga valp-pälsen gravt undernärda och uttorkade. Deras redan svältande mödrar har inte lyckats tillgodose deras behov. I många fall är mammorna döda eller valparna har dumpats – vilket innebär att de vid upphittandet är i ett mycket kritiskt skick då de ofta inte ätit / druckit på flera dagar. Intensiv vård och övervakning kostar, specialkost för de små är dyrt. Snälla Du – välj att hjälpa. Dessa våra småttingar har ett liv som hänger på en skör tråd när de omhändertas. Det är vi gemensamt som skänker dem hälsa och en framtid.

Sätt in Ditt bidrag, litet eller stort. Varje krona bidrar till livets gåva. Märk Ditt bidrag ”VALP”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv GDPR.
Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d