Hej alla kattvänner!

Som ni vet är Hundhjälpen även ”Katthjälpen” och det var ju tur för mig. Efter att SaveTheDogs räddade mig till livet fick jag hjälp att komma till min alldeles egna familj i Sverige. Jag är ännu alldeles ny här men matte och husse älskar mig redan och säger att jag sköter mig finfint. Jag har blivit god vän med hemmets hund och de andra katterna – så nu kan jag vara i hela huset. Vilar gör jag gärna under husses täcke. Tänk att livet kunde bli så bra!
Hälsningar,
Serafino

P.S. Vet ni att jag hade vänner i Cernavoda som aldrig kommer att få egna hem av olika skäl. De är nu fadderkatter, men flera faddrar behövs för att garantera dem ett bra liv. Läs mer här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d