Månadens hund Pops söker sin livskamrat!


En bild säger mer än 1000 ord – nu låter vi vår fantastiske Pops tala för sig själv. Bröderna Moss och Ross har redan flyttat till Sverige och för Pops blev det tufft att bli kvarlämnad ensam. De tre bröderna har haft stort utbyte av varandras sällskap och Pops har inte hittat någon ny bästis. Han bor nu med småtjejerna Sakura och Hinata samt vackra Kristina, men har ett stort behov av att få en egen människa att ty sig till. Längtan är stor och tiden lång och svår. Kan DU hjälpa Pops och ge honom evighetshemmet? Han är klar att resa och ser fram emot att få tillbringa sommaren i de svenska markerna – men drömmen är en omöjlighet om ingen öppnar sin dörr!

Läs mera om Pops här.

Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: