TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”
Det är svårt för utomstående att förstå den katastrofala situationen i södra Rumänien. Vi gör ett försök. Dessa valpar är helt beroende av Dig och mig för att överleva. De behöver vård, mat och en trygg miljö. SaveThe Dogs erbjuder med vår hjälp allt detta – men varje insats är beroende av donationer – annars går valparna mot en plågsam och säker död. SaveTheDogs räddade nyligen under 8 dagar 24 annars dödsdömda valpar!!! Hjälp oss hjälpa!

6 april 2019

Den 6e april utökades skaran vid Footprints of Joy med en ny syskongrupp, denna gång bestående av 9 valpar, ca 2 månader gamla. Valparna hade på kvällen dumpats vid hägnets infart i en pappkartong. Tack vare att en anställd arbetade sent upptäcktes valparna som annars hade kunnat råka illa ut under natten då kartongen stjälpt och de kravlade förvirrat omkring. Det finns både en trafikerad väg bredvid samt lösa hundar som kan vara fientligt inställda. Valparna var svaga och svältfödda men är nu i goda händer och har stora möjligheter att klara livhanken, tack vare närvaron av SaveTheDogs. Så småningom kommer många av dem att återfinnas i Hundhjälpens adoptionsprogram.

Vår aktuella insamling öronmärkt för alla de valpar som nu omhändertas hittar du här.

Redan omhändertagna och rehabiliterade valpar nu för adoption hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d