TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”
Det är svårt för utomstående att förstå den katastrofala situationen i södra Rumänien. Vi gör ett försök. Dessa valpar är helt beroende av Dig och mig för att överleva. De behöver vård, mat och en trygg miljö. SaveThe Dogs erbjuder med vår hjälp allt detta – men varje insats är beroende av donationer – annars går valparna mot en plågsam och säker död. SaveTheDogs räddade nyligen under 8 dagar 24 annars dödsdömda valpar!!! Hjälp oss hjälpa!

5 april 2019


Den 5e april var det dags igen för en större syskongrupp att göra entré vid Footprints of Joy. Dessa sju valpar, ca 6 veckor gamla hittades i en kartong placerad vid infarten till hägnet, utplacerade av någon som passerat i bil. Trots att befolkningen erbjuds gratis kastration av sina hundar struntar många i detta. Resultatet av detta är de många oönskade valpar som föds på folks bakgårdar – och som man sedan gör sig av med på mer eller mindre bra sätt. Vanligt är att små valpar lämnas åt sitt öde ute i ödemarken. Kvar hemma har man då en tik som fortfarande skulle ammat dessa hjälplösa små. Även dessa små hade behövt sin mamma. Nu är de i trygghet och får nödvändig vård och omsorg. I framtiden kommer vi säkert att se flera av dem i Sverige.

Vår aktuella insamling öronmärkt för alla de valpar som nu omhändertas hittar du här.

Redan omhändertagna och rehabiliterade valpar nu för adoption hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d