TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”
Det är svårt för utomstående att förstå den katastrofala situationen i södra Rumänien. Vi gör ett försök. Dessa valpar är helt beroende av Dig och mig för att överleva. De behöver vård, mat och en trygg miljö. SaveTheDogs erbjuder med vår hjälp allt detta – men varje insats är beroende av donationer – annars går valparna mot en plågsam och säker död. SaveTheDogs räddade nyligen under 8 dagar 24 annars dödsdömda valpar!!! Hjälp oss hjälpa!

3 april 2019

Den 3e april anlände ännu en valp till hägnet. Han upptäcktes i ett buskage utanför hägnet och hade antagligen dumpats i området en tidigare natt. Valpen som döptes till Albano hade troligtvis legat gömd några dagar då han var väldigt uttorkad och svag. Han var givetvis rädd men tydde sig genast till hundskötarna som varsamt höll om den lille. Ännu ett liv räddat tack vare SaveTheDogs. Albano får nu chansen att växa upp i trygghet och så småningom finna sitt evighetshem i en annan del av Europa.

Vår aktuella insamling öronmärkt för alla de valpar som nu omhändertas hittar du här.

Redan omhändertagna och rehabiliterade valpar nu för adoption hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d