TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”
Det är svårt för utomstående att förstå den katastrofala situationen i södra Rumänien. Vi gör ett försök. Dessa valpar är helt beroende av Dig och mig för att överleva. De behöver vård, mat och en trygg miljö. SaveTheDogs erbjuder med vår hjälp allt detta – men varje insats är beroende av donationer – annars går valparna mot en plågsam och säker död. SaveTheDogs räddade nyligen under 8 dagar 24 annars dödsdömda valpar!!! Hjälp oss hjälpa!

3 april 2019.


Den 3e april anlände en upprörd kvinna till veterinärkliniken. Hon bad om hjälp ute vid bilen och där möttes SaveTheDogs personal av en sorglig syn. Kvinnan hade hittat den lilla valpen som nu döpts till Romina ute på landsbygden. Romina hade legat som död på marken men kvinnan rörde vid henne och märkte att hon levde. Runt valpens hals satt ett hårt åtdraget rep som perforerat hunden och höll på att strypa den lilla. Febern var hög då såret var kraftigt infekterat. I denna del av Europa sätts t o m så här små valpar fast i kedjor och rep för att bli ”vakthundar”. Romina har den snälla kvinnan samt SaveTheDogs att tacka för sitt liv.

Vår aktuella insamling öronmärkt för alla de valpar som nu omhändertas hittar du här.

Redan omhändertagna och rehabiliterade valpar nu för adoption hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d