TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”
Det är svårt för utomstående att förstå den katastrofala situationen i södra Rumänien. Vi gör ett försök. Dessa valpar är helt beroende av Dig och mig för att överleva. De behöver vård, mat och en trygg miljö. SaveTheDogs erbjuder med vår hjälp allt detta – men varje insats är beroende av donationer – annars går valparna mot en plågsam och säker död. SaveTheDogs räddade nyligen under 8 dagar 24 annars dödsdömda valpar!!! Hjälp oss hjälpa!

31 mars 2019:

Den 31a mars noterade personalen att något rörde sig fram och tillbaka utanför en av de yttre inhägnaderna vid Footprints of Joy. De hundar som fanns i närheten rörde sig oroligt så man förstod att detta var en nykomling. Den unga hunden som döptes till Agnes hade antagligen dumpats under natten utanför hägnet och trots att miljön innanför murarna var okänd ville hon komma in. Hon tydde sig genast till personalen och har nu en framtid att se fram emot, troligen i Sverige. Många valpar och unghundar dumpas på detta vis. Intill går en större väg så risken att de blir påkörda är stor. Likaså att de ska bli anfallna av de hundar som går lösa utanför hägnet.

Vår aktuella insamling öronmärkt för alla de valpar som nu omhändertas hittar du här.

Redan omhändertagna och rehabiliterade valpar nu för adoption hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d