TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”
Det är svårt för utomstående att förstå den katastrofala situationen i södra Rumänien. Vi gör ett försök. Dessa valpar är helt beroende av Dig och mig för att överleva. De behöver vård, mat och en trygg miljö. SaveThe Dogs erbjuder med vår hjälp allt detta – men varje insats är beroende av donationer – annars går valparna mot en plågsam och säker död. SaveTheDogs räddade nyligen under 8 dagar 24 annars dödsdömda valpar!!! Hjälp oss hjälpa!

30 mars 2019:

30e mars kom en kvinna till hägnet med fem valpar i en blå pappkartong. Valparna beräknades vara ca 1 månad gamla. Kvinnan sade sig ha hittat dem på gatan. Detta är ofta inte den sanna versionen. Trots att befolkningen erbjuds gratis kastration av sina hundar struntar många i detta. Resultatet av detta är de många oönskade valpar som föds på folks bakgårdar – och den vanliga storyn när man kommer med dem är att de hittats någonstans. Kvar hemma har man då en tik som fortfarande skulle ammat dessa hjälplösa små. Detta lilla gäng som i framtiden blir aktuellt för Sverige fick namnen Peter Pan, TinkerBell, Nana, Wendy och Michael.

Vår aktuella insamling öronmärkt för alla de valpar som nu omhändertas hittar du här.

Redan omhändertagna och rehabiliterade valpar nu för adoption hittar du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d