Nu kommer valparna – Din hjälp behövs för att rädda dem!

Plusgiro 355 425-0, Swish 123 1721430, “VALP”


Valpar hittas året om i södra Rumänien, i parker, i ruiner och ute på landsbygden. Det stora flertalet föds vår och tidig sommar. De flesta dör före hjälpen nått dem, oönskade och oupptäckta. Våra samarbetspartners SaveTheDogs och STAAD omhändertar valpar i mängd, valpar som annars skulle ha dött en kvalfull död. Valparna är dock dyra att hjälpa. Vissa är skadade eller sjuka, andra är svårt angripna av parasiter. De flesta är under den lurviga valp-pälsen gravt undernärda och uttorkade. Deras redan svältande mödrar har inte lyckats tillgodose deras behov. I många fall är mammorna döda eller valparna har dumpats – vilket innebär att de vid upphittandet är i ett mycket kritiskt skick då de ofta inte ätit / druckit på flera dagar. Intensiv vård och övervakning kostar, specialkost för de små är dyrt. Snälla Du – välj att hjälpa. Dessa våra småttingar har ett liv som hänger på en skör tråd när de omhändertas. Det är vi gemensamt som skänker dem hälsa och en framtid.

Vid STAAD räddades nyligen valparna på bilden ovan och på filmen. De hittades dumpade utanför hägnet men Mihaela kände till ägarna – en hemlös familj som försvunnit från området där de tidigare höll till i ett rått-infesterat ruckel. Som en konsekvens av detta har råttor ätit av tassarna på flera av valparna när de var nyfödda. Nu är de i trygghet – men deras framtid hänger på oss, Dig, mig och VI.

Hundhjälpens Plusgiro: 355 425-0
Märk din inbetalning ”VALP”. Om du godkänner att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning skriver du ”Godkänner GDPR”.

Från utlandet: IBAN: SE18 9500 0099 6018 0355 4250 BIC: NDEASESS

Swish: 123 1721430
Bidragen ska vara märkta ”Valp”

En kommentar på “Nu kommer valparna – Din hjälp behövs för att rädda dem!

  1. Pingback: TEMA VALPAR: 8 DAGAR / 24 VALPAR | HUNDHJÄLPEN

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d