SAVE THE DOGS – TACK FÖR ATT NI FINNS!


Landskapet utanför Cernavoda kan uppfattas lugnt och stilla – tills SaveTheDogs chaufför anländer med dagens matranson. Då rasslar det till i buskagen och under högar med bråte – och från alla håll kommer de fram – de hundar som annars gömmer sig av rädsla. Det är hundar som dumpats i ödebygden eller som helt enkelt fötts här. Alla är för sina liv beroende av SaveTheDogs leveranser. Här finns inget annat äta, bara jord, sand, buskagen och skräp. TACK SaveTheDogs för att ni hjälper även dessa hundar – för att ni hindrar deras magar att slitas sönder av hunger. Det finns en trygghet för dem i denna annars så torftiga tillvaro.


En kommentar på “SAVE THE DOGS – TACK FÖR ATT NI FINNS!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: