Matte / husse – här är jag ju – Stevie!


Vår underbara Stevie har ännu inte hittat sitt evighetshem. Han är en grabb full med kärlek och har charm i överflöd. Livet har före Sverige inte varit enkelt. Stevie levde i Rumänien på gatan med en synskada men klarade sig som ett under utan att sluta sina dagar under en bil. Det Stevie älskar mest i världen är fodermatte Siv, att sova med egen huvudkudde och att få traska i naturen i egen takt. Stevie vill bo i lugn miljö med egen inhägnad trädgård där han kan njuta av vårvindarna och lyssna på fågelkvitter. Vi söker det hem där han får vara sig själv och där man är nöjd med att bara ”vara” med sin hund utan höga krav. Stevie erbjuder en livslång vänskap och många glada stunder. Han tycker om att leka med andra snälla hundar så han bor gärna med en vänlig och trygg kamrat i liknande storlek. Det idealiska hemmet består av vuxna människor.

Läs mera om Stevie här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d