Bryan 11 månader – vår glade spelevink!

Bryan finns sedan en tid hos fodervärd I närheten av Örebro. Här tillbringar han dagarna med att längta efter en egen familj och busa med kamraten Andysz, som också är en Hundhjälpen-hund. Han är en glad och pigg grabb på ca 11 månader som lockar till många glada skratt men som även har ett stort behov av trygghet, närhet och obegränsad kärlek. Bryan älskar att få ”vara med” så det är viktigt att nya matte / husse har mängder av tid att tillbringa tillsammans med honom. Han vill bo i en lugn miljö, gärna med en snäll hundkamrat, men i ett hem utan småbarn. Från att ha räddats från en säker död 6 veckor gammal – ha vuxit upp i ett hägn bakom galler – till att nu bo i ett fantastiskt foderhem – önskar nu Bryan sig den finaste presenten en gatuhund kan få – ett alldeles eget hem där han får stjärnstatus. Hör av dig!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Läs mera om Bryan här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d