Månadshund i mars är vår käraste Piper

Nu får strålkastaren lysa på Piper hela mars månad. Varför har ingen SETT denne underbare grabb som har så mycket att erbjuda. Piper väntar, väntar och väntar. Hans liv förspills i hägnet alltmedan så många av hans kamrater nu lever härliga liv i egna familjer. Piper önskar sig inget hellre än egna människor och kärlek i överflöd. Vi vet att hemmet finns någonstans – så snälla – ge er till känna och ge Piper den nystart han längtar efter. Han är en glad och pigg, lite försiktig grabb som vill bo i ett tryggt hem och gärna med en hundkamrat. Låt hans monotona dagar bytas ut mot ett liv där roliga promenader och lek står på agendan, där närhet och gemenskap är standard. Är det DIG Piper väntar på?

Läs mera om Piper här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d