Hur länge kan ett varmt hundhjärta orka vänta………?

Här sitter jag och väntar på en familj som vill ha mig… Flera har ringt, mailat, träffat, men jag har inte fått följa med någon hem. Min fodermatte Sandra säger mig att ödet ville annorlunda men att den perfekta familjen snart kör förbi utanför mitt fönster… Men till dess så håller jag koll, ser de mig i fönstret kan de väl ändå inte motstå att ta med mig hem… Eller kommer det att bli som förut? // Bibicu

Jag lovar honom att snart är det din tur på riktigt, även om jag inte ens vågar tro på det själv 💔 Men till dess, så kommer han sitta i sitt fönster, och längta och vänta på just dig ❤ // Sandra, fodermatte

Bibicu är en fantastisk hund som gjort stora framsteg och verkligen är redo för att få sitt evighetshem. En mjuk och vänlig kille med ett hjärta av guld // Linda, ordf. Hundhjälpen

Du kan läsa mera om Bibicu här.

Intresseanmälan finner du här.

En kommentar på “Hur länge kan ett varmt hundhjärta orka vänta………?

  1. Såå trevlig och pigg vovve 💙. Hade vi inte 4 redan så så skulle vi ta honom bums 💙🐕

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d