Bli fadder till en hund

Nya i fadderprogrammet – Anderson, Sorana och Zeus


Några hundar kommer kanske aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnet Footprints of Joy i Cernavoda, medan andra ges skydd innanför murarna. Dessa hundar är i dagsläget inte aktuella för adoption; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. Vissa är under långvarig medicinsk rehabilitering. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare. SaveTheDogs har tagit emot dessa hundar med öppen famn och garanterar dem ett liv i trygghet där de är omgivna av kärleksfulla människor. Hundarna är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård. Som fadder har du en ”del” i hunden och vi informerar dig två gånger om året om hur ”din” hund mår och utvecklas.

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap.

För att se samtliga hundar i fadderprogrammet, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d