Du känner väl till att vi har ett fadderprogram?

Det är tyvärr inte alla djur vid Footprints of Joy som kan få lämna hägnet och flytta till egna hem. Några hundar har medicinska men eller är svårt traumatiserade. Förhoppningen är att dessa ska kunna rehabiliteras och i framtiden få möjlighet att komma med i ett adoptionsprogram. Detsamma gäller katterna samt att några av dessa faktiskt ”arbetar” i hägnet och har ett bra liv där. Åsnor är av många skäl svåra att adoptera ut – bland annat är logistiken svårbemästrad. Dessa djur måste beredas en bra tillvaro där alla fysiska behov som t ex mat och vård tillgodoses samt att även kontakten med personal och volontärer kan främjas. Som fadder bidrar du till våra fadderdjurs liv och uppehälle – de är då garanterade det bästa man kan erbjuda på plats.

Det är heller inte alla förunnat att kunna adoptera en hund eller katt – men som fadder har du ändå ”del” i ditt djur och uppdateras två gånger per år om hur djuret mår och utvecklas. Faddrar saknas för varje djurslag.

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap. Vi erbjuder möjligheten att bli fadder till hundar, katter och åsnor. Varje program presenteras under de kommande tre dagarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d