Livet har inte alltid varit enkelt..

Serafino

Att vara katt i Rumänien är ingen dans på rosor. Tack vare SaveTheDogs och STAAD räddas ett antal utsatta katter till en tryggad tillvaro. Vi presenterar här den spinnande charmören Serafino som är ny i vårt lilla adoptionsprogram för katter. Serafino anlände till hägnet i november med svårt skadade ytteröron som man tvingades amputera. Han är en otroligt vänlig och kärleksfull grabb som söker den egna famnen att krypa upp i.

 

Bibi

 

 

Carla

 

Vid hägnet STAAD väntar underbara kattdamerna Bibi och Carla på sin chans till egna hem där de får bli älskade familjemedlemmar. Båda flickorna är snälla och sällskapliga och båda saknar närheten till egna människor som har tid att mysa med dem. Detta är flickor som sprider glädje i mängd runtomkring sig.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d