Save The Dogs – TACK FÖR ATT NI FINNS!

Här ser vi hur unga Tania anländer till hägnet med sina fyra syskon. Sådana här ”paket” i form av kartonger, lådor och säckar dyker regelbundet upp utanför hägnet Footprints of Joy. Hade inte möjligheten funnits att lämna valparna här hade nog ingen av dem levt idag. SaveTheDogs räddar livet på djur varje dag – bokstavligen! Vi ser hur valparna förskräckt tittar upp ur kartongen – säkerligen chockade av att ha förlorat sin mamma och dessutom inte förstå vad som nu händer dem. Alla var medtagna – men som ett under överlevde alla. Tania har blivit adopterad till Sverige och snart har vi henne på väg hemåt – till det alldeles egna hemmet. Välkommen, lilla vän!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d