Medarbetare sökes!

Hundhjälpen är en ideell förening där vi alla arbetar från våra hem. Då verksamheten är omfattande har vi ofta behov av förstärkning för våra olika funktioner.
Vi söker just nu:


Specifik uppgift – brådskande!

Person som kan PACKA EN FÖRSÄNDELSE ( vid förråd nära Arlanda ) på en lastpall. Det är hundsaker och burar som ska gå med landtransport till Cernavoda. Du måste också kunna skaffa och köra dit pallen, spännband etc. Detta måste göras nu snarast då det finns viktiga fodertillskott i sändningen.


FODERVÄRDAR i mellersta / södra Sverige. Du tar emot en hund i ditt hem och behandlar den som din egen tills det hittats ett permanent hem för den. Föreningen håller tät kontakt och stöttar dig.


MEDHJÄLPARE ARLANDA:

  • Mötare till inkommande flyg – Du möter upp nya ägare och ansvarar för överlämnandet av inresande hundar / katter till ägarna. Stor hundvana och ansvarskänsla erfordras.
  • Transport av burar till Arlanda inför flygen. Du hämtar från förråd nära Arlanda. Rymlig bil alt släp ett måste.
  • Samordnare – Som Arlanda-samordnare ansvarar du för att det finns en mötare till respektive inkommande flyg och att burar finns till hands inför avresor. Då samordningen innebär en del administration behöver du vara strukturerad och noggrann.

KONTAKTPERSONER – länken mellan föreningen och hundägaren.
Du finns till hands för att guida och stötta den nya ägaren under hundens första tid i Sverige. Du ska vara lugn och trygg, vänlig och uppmuntrande – samt inte minst – ha stor kunskap om hundar och då helst erfarenhet av gatuhundar.


RESENÄRER – du eskorterar hundar från Cernavoda ( flyg KLM ) till Arlanda.
Hundhjälpen står för biljetten. Här har du möjlighet att besöka hägnet Footprints of Joy och se verksamheten. Du betalar eget uppehälle i Rumänien – billigt.


Vill du hjälpa oss och våra hundar? Maila info@hundhjalpen.se. Glöm inte dina kontaktuppgifter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: