Vem välkomnar kärleksfulle Odin?


Vem öppnar sin dörr nu i vinter för vår underbare Odin? Han bor vid krisdrabbade STAAD där ytterligare omflyttningar är aviserade. Odin har redan farit illa av alla förändringar och han måste nu inför den sista delen av stängningen av det gamla STAAD snabbt få resa därifrån för ett bättre liv. Odin är en kärleksfull grabb som önskar sig ett lugnt och tryggt hem som han ska få kalla sitt för evigt. Han har så mycket kärlek och vänskap att erbjuda men i den begränsande hägn-miljön har han aldrig fått en chans att komma till sin rätt. Du som söker Din kamrat / bäste vän – får det bli Odin?

Läs mera om Odin här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d