Hem saknas till vackra Tina!

Tina finns hos en fantastisk fodervärd men vistelsen är tidsbestämd och vi söker nu med ljus och lykta efter hennes alldeles egna hem. Hos fodervärden har denna klipska tjej gjort stora framsteg och blivit enormt tillgiven. Tina är dock en enmanshund – hon fäster sig enormt vid ”sin” människa som blir det viktigaste i världen för henne. Vi söker därför ett hem för henne där hon kan hitta denna speciella person att knyta till – en person som uppskattar hennes tillgivenhet och satsar på att tillbringa mycket tid tillsammans. Inga barn i hemmet som också ska vara relativt lugnt beläget. Tina vill gärna bo som ensam hund men kan tänka sig dela hemmet med en stabil hane i liknande storlek. Här väntar en underbar tjej med ett varmt hjärta – på Dig?

Läs mera om Tina här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: