Save The Dogs – TACK FÖR ATT NI FINNS!


Mitt i kalla januari hittades Alice och hennes fem små valpar dumpade utanför hägnet Footprints of Joy. De hade turen att finnas i SaveTheDogs stad – Cernavoda – där omedelbar hjälp finns tillgänglig. Hela den lilla familjen fick flytta in i ett eget rum på den fina veterinärkliniken där bästa möjliga vård ges till dem. Valparna har just öppnat ögonen och verkar vara överlevare – i en del av Europa där majoriteten av valpar dukar under av umbäranden och svält. Mamma Alice har fullt upp att med personalens hjälp hålla reda på sin barnaskara som efter ytterligare några veckor kommer att vara riktiga busfrön. Alice har redan ett väntande hem i Sverige dit hon kommer att resa när valparna är avvanda och hon fått vila upp sig. Även några av valparna är aktuella för Hundhjälpens adoptionsprogram – men nu ska de bara ägna sig åt att växa och må bra några månader.

 

2 kommentarer på “Save The Dogs – TACK FÖR ATT NI FINNS!

  1. Pingback: Ni minns väl Alice! | HUNDHJÄLPEN

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d