Alla Hjärtans Dag – en hjärtesak!

Vi närmar oss 14e februari – Alla Hjärtans Dag – den dag då vi uppvaktar våra nära och kära med en gåva, en blomma eller ett telefonsamtal. För oss på Hundhjälpen är djuren i Rumänien vår hjärtesak – de vi ömmar för och vill skänka lite extra kärlek på årets kärleks- och vänskapsdag. Lyckan för våra djur består i trygghet och omvårdnad samt en kärleksfull hand som smeker. Djuren på gatan har bara sig själv och varje dag är ett lidande. Ge Dina kära ett gåvogram på Alla Hjärtans Dag – där Du i deras namn skänker en gåva till de utsatta djuren i södra Rumänien. Intäkterna för dessa gåvogram viks i år för stödutfodring av de hundar som lever på staden Cernavodas gator och på den kringliggande landsbygden. Utan denna stödutfodring skulle de inte överleva vintern utan dö svältdöden under svåra plågor. TACK till Dig som tar ställning och agerar.

Information och beställning av gåvogram – klicka HÄR.

Obs att vi behöver ha tagit emot Din betalning senast den 8e februari för att gåvogrammet ska nå fram i tid.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d