Det är nu de lider och dör………..

Vintern är tuff även i södra Rumänien. Hundarna och de övriga djuren i hägnet är frusna, men tryggade. Ute i staden Cernavoda och i byarna runtomkring dör hundarna på gatorna om de inte får hjälp. En av svält eller skador försvagad hund har inga krafter kvar när iskylan sätter in. Många går en plågsam död tillmötes, ihjälfrusna. Både hundar och katter förfryser tassar och öron, får kallbrand. Hjälp behövs akut. Med mat i magen får man nya kroppskrafter och en chans att orka överleva, att orka söka en plats att vila. Vi samlar nu akut in pengar till stödfodring till de hundar som lever på gatan – livet hänger just nu för hundratals hundar i omgivningarna på en mycket skör tråd och just DU kan vara den som hjälper dem överleva. SaveTheDogs står beredda att med sina bilar uppsöka de områden där gatuhundarna brukar hålla till – med livets gåva i form av foder.

Hjälp dem överleva!

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA I INSAMLINGEN: Gör en inbetalning enligt något av betalsätten här nedanför. Skriv i meddelandefältet på din inbetalning: Stödfodring + Ditt namn + Godkänner PUL (om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen).
Swish: 123 1721430
Hundhjälpens Plusgiro: 355 425-0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d