Brorsan reser snart härifrån – hur ska det gå för mig då!


Jocks bror Hamish reser snart till sin väntande familj i Sverige. Pojkarna är från start varandras bästisar och buskamrater. Vi vill nu rikta allt ljus på stilige Jock som också behöver få sitt evighetshem. Han är en pigg och glad kille med mycket spring i benen och som inte trivs speciellt bra i den begränsande hägn-miljön. Jock längtar efter stora skogar och vidsträckta ängar – platser där en levnadsglad och nyfiken kille kan få komma till sin rätt. De små ytorna i hägnet stressar honom och han är en av de hundar som har störst behov av att få resa därifrån. Vem öppnar sin dörr för stilige, unge Jock?

Läs mera om Jock här.
Intresseanmälan finner du här.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d