Finaste Morris i Kristianstad söker sitt evighetshem!

Morris väntar tålmodigt på att hans matte / husse ska hitta honom och bjuda hem honom. Han är en stilig, lite äldre gentleman som älskar att bli ompysslad. Han är uppmärksam och lyhörd, mycket intresserad av allt som pågår och med en förkärlek för att traska i skog och mark. Däremellan gosar han gärna ner sig i en mjuk bädd. Morris önskar sig mest av allt någon snäll människa som blir hans ”egen”, någon som pysslar om honom och pratar med honom – och som han får krypa tätt intill i soffan. Han vill bo i ett lugnt hem utan småbarn – helst med egen trädgård / täppa – och gärna som ensam hund eller med en trevlig tik. Morris är van med katter.

Läs mera om Morris här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d