ETT EGET HEM I JULKLAPP – HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hundhjälpen har ett antal hundar hos fodervärdar i Sverige. Somliga har kommit direkt från Rumänien då de haft en svår situation i hägnet. Andra måste byta hem p g av ägares sjukdom etc. Alla är goa, rara hundar med olika karaktärer och olika behov. ALLA önskar sig ett evighetshem där de får bli de viktigaste individerna i världen. Kan Du ge en av våra skyddslingar den bästa julklapp man kan få – ett alldeles eget hem som man aldrig behöver flytta ifrån?

Då hunden redan finns i Sverige har Du möjlighet att besöka den och lära känna den redan före flytten till Ditt hem. Ge en av dessa underbara hundar chansen att äntligen få livets stora gåva – tryggheten i det egna hemmet. Morris, Bentley, Bibicu, Tina, Shy, Stevie, Bob, Amy, Bryan, Talia, Tiganu och Toto väntar och väntar – kanske just på DIG.

För att läsa mera om hundarna, klicka här.
Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d