Gåvor från hjärtat i juletid!

Zandrah har alltid varit en stor djurvän. När hon upptäckte Jax ( f d Danny ) på Hundhjälpens hemsida fattades beslutet att aldrig mera stöda hundaveln utan i stället göra skillnad för de som redan finns och som behöver vår hjälp. Jax ligger nu varm och trygg vid Zandrahs sida – i motsats till de miljoner hundar som lever på gatan i Rumänien, kalla, svältande och rädda.
Att ge av sitt överflöd är en glädje för hjärtat. Zandrah har valt att sätta lite ”guldkant” för SaveTheDogs och STAADs omhändertagna hundar till jul. Förra julen var det där Jax befann sig. Under två månader beslöt sig Zandrah att vara ”köpfri”. I stället för en middag ute, ett biobesök eller något ”obehövligt” inköp valde hon att i stället lägga pengarna på hund- och kattsaker. När veckorna gick blev högen större och större. Just nu är det samlade resultatet på väg till hundarna och katterna i hägnen, för att skänka en stunds glädje och känslan av att vara ”sedd” och uppskattad, en gåva från ett varmt hjärta i årets mörkaste och kallaste tid.
Varje hund och katt räknas och har ett värde, säger Zandrah. Vi kan alla hjälpa och göra skillnad i deras liv. Det är inte alla förunnat att kunna adoptera, men det finns många sätt att bidra. Avstå egen konsumtion och skänk till djuren, bidra till Hundhjälpens julinsamling, ge bort ett av Hundhjälpens gåvogram till jul, sprid information.

Julinsamlingen
Gåvogram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d