Gåvoredovisningen november 2018

Resultatet för november månad blev fantastiska 108 679kr!

Ospecificerade gåvor uppgick till 24 002 kr. Våra fadderhundar/katter/åsnor sponsrades med hela 15 645 kr.

I mitten på augusti så fick Michaela, som driver hägnet STAAD som flera av våra hundar kommer ifrån, beskedet om att hon var tvungen att flytta samtliga hundar. Vi startade i samband med detta en insamling för att sänka adoptionskostnaden för de hundar som befinner sig i detta hägn. Vi har under november månad erhållit 4 900 kronor för ändamålet.
Vi har under november haft flera mindre insamlingar. En av dessa var en insamling för transport av häst-saker som delats ut i byarna där vi fick in hela 14 537 kronor. Vi har även haft en insamling för att täcka kostnaden för att köpa in nya burar som de adopterade hundarna tillbringar sin sista natt i Rumänien i. Vi erhöll 3 550 kronor.

Hägnets personal hittade en kall dag i november en skadad valp som döptes till Sally. Sally var i stort behov av veterinärvård och tillsammans med er så lyckades vi samla ihop 7 630 kronor som betalade en större del av hennes veterinärvård.
I samband med att julen närmar så har vi även startat vår stora julklappsinsamling där målet är att samtliga 500 hundar och 50 katter som bor i vårt hägn skall kunna få en julklapp i form av extra näringsrik mat, en leksak och godis. Vi har under november lyckats samla in 25 560 kronor och insamlingen kommer att fortsätta även i december.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Övrigt

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d