Glada hälsningar från fyra lyckliga hundar!

Daisy fick en spa-behandling i present på 7-årsdagen av matte. Nybadad och med vacker, glansig päls, spanar hon ut över fjällvärlden från en vikingagrav på Frösön och hälsar att hon mår toppen!

 


Lilla raringen Nejra som är relativt ”nysvensk” poserar här i sin nya jacka som hon fått för att hålla sig varm i vinter. Hon hälsar att hon trivs bra med sitt nya liv och ägnar dagarna att sprida glädje omkring sig.

 


Göran som nu heter Nils har funnit sig väl tillrätta och är bästis med sin sambo Maja. Det bästa han vet är att promenera i parken och slappa i soffan – en härlig guldkant på tillvaron för en stilig grabb.

 


Vicram flyttade nyligen med stor glädje in I sitt nya hem som han redan tar som en självklarhet. Världens coolaste kille enligt matte! Han ägnar dagarna åt att charma matte, traska i skogen och sova i soffan.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d