Livets bästa julklapp – bröderna Gandalf och Thorin söker sina hem!

Vintern närmar sig Cernavoda. Hundarna lever utomhus och varje vinter sjunker temperaturen några dagar ner till -15/-20 grader. Detta är oerhört tufft för våra korthåriga hundar. Rara bröderna Gandalf och Thorin har ännu inte hittat sina hem. Vi låter nu strålkastaren lysa på dem som novembers utvalda ”månadshundar”. De här två grabbarna lever i stor harmoni med varandra. De är glada och pigga hundar men har ändå ett inneboende lugn som gör att de kan slappna av och bara vara emellanåt. Får de följas åt till samma hem kommer de att lysa upp tillvaron för nya matte / husse i vintermörkret. Grabbarna vill bo i en lite lugnare miljö utan småbarn men välkomnar sällskap av en hund eller ev en katt. Vi har ett speciellt erbjudande till Dig som kan öppna din dörr och ditt hjärta för båda bröderna.

Läs mera om Gandalf här.

Läs mera om Thorin här.

Intresseanmälan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: