Täcken till Gregor och hans vänner! Hjälp behövs!

Sätt in Ditt bidrag, litet som stort på Hundhjälpens Plusgirokonto 355 425-0. Märk betalningen ”Häst”. Du kan även Swisha 123 1721430. Skriv ”Godkänner PUL” om du vill att ditt namn publiceras.

Moderlöse Gregor som nyligen räddades av SaveTheDogs

Vintern närmar sig och det är för de försvagade hästarna i södra Rumänien en svår tid. De svälter då ägarna inte har råd med hö. Ett varmt täcke kan vara avgörande för att hästen ska överleva. Hundhjälpen driver tillsammans med SaveTheDogs projekt ute i byarna, ”Horse Outreach”, där hästarna får gratis veterinärvård och ses till av svenska hovslagare. Insamlad utrustning delas ut. Nu har Johan, vår fantastiske hovslagare, samlat ihop ca 120 häst-täcken ( inkl några små som är avsedda för lille Gregor ) som kommer att skänkas till behövande ute i byarna. Dessa täcken kan bokstavligen rädda liv. De samt lite övrig häst-utrustning ska dock sändas till Rumänien med landtransport och kostnaden här kommer att ligga kring 7-8000 kr. Dessa pengar har vi inte och vi vädjar nu till alla häst-vänner att hjälpa oss att hjälpa.
Tyvärr blir sändningen annars kvar i Sverige.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: