Saknas – 75 000 kronor!

Vi är snart i mål! Nu är det endast den sista veckan i oktober som mat saknas i skålarna! 60 000 kr av målet 75 000 kr har samlats in vilket är fantastiskt och tryggar våra hundar och katter största delen av månaden. Nu gäller det sista veckan, ca 15 000 kr. Visst är DU med? Hundarna och katterna vid Footprints of Joy och STAAD tackar DIG!

Förra året gjorde vi det – och även året före! Nu gör vi det igen! Vi samlade in en summa motsvarande en hel månads matbudget för samtliga SaveTheDogs omhändertagna hundar och katter som därmed tryggades och fick äta sig mätta. Vi ansvarar även för krisdrabbade hägnet STAADS matbudget. 75 000 Kr – detta ska utöver kostnader för mediciner och vård, personal etc, etc – finansieras och betalas – varje månad! Nu måste vi alla dra vårt strå till stacken! De italienska donationerna är under normalnivå och SaveTheDogs står inför ett extremt svårt läge inför senhösten / vintern. Vi tar därför på oss att samla in tillräckliga medel för att täcka samtliga hundars / katters matbehov i oktober, och därmed ge SaveTheDogs möjlighet att fokusera på det praktiska arbetet. Ni fantastiska medlemmar / följare har visat ert ansvar och er välvilja tidigare! Nu är det upp till oss att återigen göra en kraftansträngning. Hundarna och katterna i hägnen har alla svultit i sina liv – det ska ALDRIG saknas mat i tillräcklig mängd mera. Hungern ska aldrig mer riva i deras magar. Vi gör nu en gemensam kraftansträngning och samlar in 75 000 kr före september månads utgång – för djurens skull.

Vi ber er alla avstå någon liten aktivitet – eller något inte helt nödvändigt inköp – och sända mer än en tanke till djuren i hägnen. Ditt bidrag oavsett storlek är hjärtans välkommet och gör skillnad. För 150 kr håller Du en hund med mat i en hel månad, för 750 kr garanterar Du 5 hundar näringsrik mat under hela oktober. Skänker Du 1000 kr tryggar två hundar med behov av specialkost / medicinsk diet. Nu ÄR det faktiskt upp till oss. Många tomma magar väntar. Vi kommer att löpande rapportera om insamlingsresultatet på hemsidan / Facebook.

För samtliga ca 450 hundars och 50 katters räkning riktar vi en vädjan till just DIG! Låt det aldrig fattas mat! Ingen skål ska stå tom.

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”Mätta magar”. Vill Du synas i vår gåvoredovisning – skriv Ditt namn + PUL. Annars är Du anonym.
Det går även att donera via Swish: 123 1721430

Tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: