Du som är lite äldre….

…ska inte behöva avstå från hundägande under förutsättning att du är vid god hälsa. Det viktiga är att hitta den hund som reflekterar din livsstil och aktivitetsnivå. Vi har redan många äldre ägare till våra hundar som berättar hur mycket hunden betyder för dem. Den är en kamrat som aldrig sviker, en promenadkompis som ser till att man kommer ut i friska luften, en social isbrytare – en bästa vän. Som lite äldre ska du inte välja en valp / ung hund – det är inte riktigt rättvist mot hunden. En äldre hund från Hundhjälpen har ett stort behov av att få lämna hägnet. Den utsätts där för heta somrar och isande vintrar – då den bor utomhus. Våra äldre hundar har i sina liv aldrig haft en egen människa som de fått vara riktigt viktiga för. Det finns en enorm inneboende kärlekspotential som vill komma fram. En äldre hund behöver inte / ska inte ha en mängd aktiviteter för sig – utan den kommer att vara nöjd med lite mindre promenader och mycket närhet hemma. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hund för DIG!
Just nu har vi följande äldre hundar ( födda 2010 och tidigare ) i vårt adoptionsprogram – givetvis med olika personlighet och därmed också olika behov av hem ( klicka på namnet under bilden för att komma till hundens profilsida ):

Intresseanmälan finner du här.

Samtliga hundar för adoption finner du här!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: