Underbara Patrizia – Septembers månadshund!

Sara Turetta är SaveTheDogs grundare och ytterst ansvarig för hela verksamheten i Cernavoda. Patrizia är en hund som ligger henne särskilt varmt om hjärtat (se filmen ovan) och som hon så innerligt önskar skulle få sin resa till Sverige. Patrizia har haft det tufft. Hon har flera gånger anfallits av andra hundar och har tappat tilltron till dem. I stället lägger hon all sin kärlek på de människor som finns i närheten. Hon är oerhört kontaktsökande och älskar närhet. Livet i hägnet måste få bytas mot en egen matte eller husse – som även har en bra boll att leka med och tycker om att gå på långa promenader. Vem kan hjälpa ledsna Patrizia till ett finfint hundliv – och få en tillgiven och lyhörd bästa vän?

Läs mera om Patrizia här.

Intresseanmälan finner du här.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: