Sökes – en trygg famn att krypa upp i när kalla vindar blåser ute!

Vems famn får Felix krypa upp i till vintern? Han har ännu inte haft turen att få en egen matte eller husse som han kan få glädja med sitt sällskap. Felix har haft det kämpigt då han blivit påkörd och illa skadad. Tack vare SaveTheDogs fick han en ny chans i livet. Felix trivs inget vidare i hägnet då han gärna sällskapar med människor och den varan är knapp då hägnet hyser många katter. Vi hoppas så innerligt att denne fine grabb ska få sitt eget hem och ett fantastiskt katt-liv här i Sverige. Han ser fram emot att få sitta i ett fönster i vinter och studera snöflingor som faller – och kanske småfåglar som matas utanför. Sedan vill han kura ihop sig hos matte och husse och bjuda på lite förnöjt spinnande.

Läs mera om Felix här.
Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d