Marschera för djuren 25 augusti 2018 i Stockholm – Göteborg – Malmö

Tala för den som saknar röst – marschera med Djurrättsalliansen! 
Höj din röst för djuren – de far alltmer illa i vår industriella / kommersiella / urbana värld. Deras enda chans att göra sig hörda är genom oss som kan tala för dem. Ställ upp tillsammans med Djurrättsalliansen! Höj din röst för gatuhundarnas väl.

Lördag 25 augusti
12.00 – Stockholm, Vasaplan
12.00 – Göteborg, Götaplatsen
11.30 – Malmö, Stortorget

Djurrättsalliansens inbjudan:
MARSCHERA FÖR DJUREN 25 AUGUSTI 2018
Efter succén 2017, där 1 300 människor i tre städer tillsammans stod upp för djuren, är Djurrättsmarschen tillbaka! I år är vi en del av The Offical Animal Rights March och kommer marschera tillsammans på 20 platser runt om i världen för att sprida budskapet om djurens rättigheter.
Den marschen grundades av organisationen Surge i Storbritannien och 2016 marscherade 2500 personer i London och förra året marscherade 5000 personer för djurens frigörelse.

Den 25 augusti marscherar vi genom Sveriges tre största städer för att visa människor hur djurens verklighet ser ut i djurfabrikerna.
I dagens samhälle behöver vi inte utnyttja och döda djur för mat, kläder, underhållning eller i djurförsök. Djuren har inga andra än oss, så boka in den 25 augusti och ta dig till närmsta storstad! I år arrangeras Djurrättsmarschen samma dag som i flera andra städer över hela världen – det kommer bli mäktigt!
Djurrättsmarschen anordnas av Djurrättsalliansen, en organisation som genom att ta sig in i svenska djurfabriker dokumenterar djurens verklighet.

Vad: Gående demonstration för djuren, mot djurförtrycket!Var: Stockholm, Göteborg, Malmö
Hur: Kom som du är! Ta med egengjorda skyltar med djurrättsliga budskap eller låna av oss på plats. När: 25 augusti 2018
Varför: Vi för djurens talan då de själva inte kan. Det vi människor utsätter andra djur för måste få ett slut. Stoppa djurförtrycket!
Vi förespråkar ickevåld och budskap på skyltar/banderoller ska vara djurrättsliga. Om ni är osäkra på vad det innebär, mejla gärna info@djurrattsalliansen.se.

Välkomna!Bjud in dina vänner till facebookeventen och framför allt: marschera för djuren den 25 augusti!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: