Vi söker fler medarbetare kring Stockholm / Uppsala!

Under åren har vi hjälpt många katter och hundar till sina nya hem där de kan känna sig trygga och älskade. För att lyckas med detta har vi fantastiska samarbetspartners i Rumänien och en liten skara svenska frivilliga som åker för att hämta hem våra skyddslingar.

Inför resorna behövs burar köras till Arlanda från ett förråd i närheten. X antal burar (varierar, men meddelas innan) hämtas dagen innan eller så nära som möjligt före avresa. Mer instruktioner och även stöd från mig och etablerade burkörare kommer.
Körkort och kombibil ett måste.

Inför hemkomsten till Arlanda behövs mötare som möter upp och vägleder våra nya ägare.
Kontrakt med de nya ägarna och fodervärdar ska skrivas. När våra resenärer anländer med djuren ska man vara ansvarig när djuren ska tas ur burarna. STOR DJURVANA, speciellt med hund är ett måste då djuren är stressade och det ofta är trångt och mycket folk när djuren ska överlämnas. Du kommer att få gå bredvid en etablerad mötare i början och vid frågor finns jag där för att svara. Mer instruktioner ges. Körkort och kombibil ett måste även här då burarna ska köras tillbaka till förrådet.

Vi är många medlemmar och kan vi bli fler som hjälper till så blir det inte så stort arbete. Välkommen att höra av dig – vi behöver DIG.

Maila: info@hundhjalpen.se

Mvh Lottie (Lise-Lott) Blomberg, logistikansvarig, Arlanda

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: