Allra finaste Delfino!

Augusti “månadshund” Delfino befinner sig hos fodervärd i väntan på sitt evighetshem. Söker DU en kamrat för livet har du honom här, ivrigt väntandes på att få börja sprida glädje i sitt nya hem. Delfino är en oerhört stilig grabb som tillbringar många timmar varje dag i skogen tillsammans med foderhusse. Han älskar att få upptäcka allt intressant som ligger gömt bland buskar och snår, eller att få sitta på en klippa och studera fåglar och moln. Däremellan ligger han lugnt i sin soffa och sysselsätter sig med ett tuggben eller med lite filosoferande. Hos foderhusse bor han med en annan hund och en katt. Delfino längtar nu efter att få ett eget hem där han får stanna för evigt och bli en alldeles otroligt älskad och uppskattad familjemedlem. Vem blir hans bästa vän? Hör av dig!

Läs mera om Delfino här.
Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: