Tack alla faddrar!

Vi vill här rikta ett stort TACK till alla våra djurfaddrar, nuvarande och nya! Förra veckans kampanj där vi i detalj presenterade de olika fadderprogrammen – hundar, katter och åsnor fick en fin respons. Till våra nuvarande värdefulla faddrar har nu många nya faddrar anslutit sig. Detta ger våra fadderdjur möjlighet till ett fortsatt, tryggt liv där de aldrig behöver sakna livets nödtorft och där det dagliga bemötandet genomsyras av kärlek till varje djur. Faddrar – ni gör en stor och viktig insats. De som reser för Hundhjälpens räkning kommer även i framtiden att möta våra underbara skyddslingar, och få glädjas åt deras tillvaro. Övriga får glädjas på distans. Djuren själv gläds varje dag – utan SaveTheDogs och fadderprogrammet hade dessa våra vänner inte existerat längre.

Mera om fadderprogrammet kan du läsa här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: