Augustihunden Pufi – vår lille charmör!

Till augusti månadshund har Pufi utsetts. Han har förgäves väntat i vårt adoptionsprogram utan att bli upptäckt och erbjuden evighetshemmet. Genom att låta strålkastaren lysa på honom hoppas vi nu att han snart kan få resa ”hem” och bli en glad och bortskämd hund. Pufi och den röda bollen är välkända i hägnet – bollen kommer att medfölja till Sverige. Han är en snäll och rar grabb som önskar sig ett relativt lugnt hem där han äntligen får börja blomma upp och ta för sig av ett alldeles fantastiskt hundliv.

Vem får i framtiden glädjas av denne underbare charmör? Hör av Dig!

Läs mera om Pufi här.

Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: