Välkommen till världen Åska!

Hundhjälpens fadderåsna Åshild anlände till hägnet mitt i en snöstorm i vintras. Hon har på senare tid sett väldigt rund ut om magen – men veterinären har inte velat stressa henne med en undersökning då hon fortfarande är ganska skygg – tidigare hemska upplevelser har satt sina spår..

I gryningen onsdag morgon, 25 juli, föddes detta underbara åsneföl, en liten välskapt åsneflicka. Välkommen till världen, käraste Åska. Vi får nu följa denna lilla tjej genom livet – en mycket lyckligt lottad liten åsna som får slippa alla de plågor Rumäniens arbetande åsnor utsätts för – och som nu får växa upp i en skyddad värld omringad av kärlek. En alldeles unik flicka som får ett alldeles unikt liv. Mamma Åshild vakar noga över sin skatt och trolige pappan Åskar tar det hela med ro, lojt mumsandes på sitt gräs. Åska blir nu en del av Hundhjälpens fadderprogram.

Om fadderprogrammet för åsnor kan du läsa här.

En kommentar på “Välkommen till världen Åska!

  1. Nej men så gulligt och förtjusande! Vad mamman ändå måste känna sig lugn och lycklig nu, med alla tidigare bördor åt skogen. Med både man och barn och mat och omvårdnad. Hoppas nu denna lilla åsna finner livet värt att leva.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: