Åsnefaddrar sökes – som fadder är Du livsviktig!

Är DU en av våra nya åsnefaddrar? Vid Footprints of Joy bor ca 70 åsnor, varav fyra är Hundhjälpens ansvar. Tre av dessa hittades mitt i en snöstorm ( se filmen här ), svårt medtagna och med ett mycket tilltufsat förtroende för människor. Den fjärde var ett svårt vanvårdsfall ( se bilder här ). Som fadder ger Du dessa åsnor möjlighet till trygghet, kärlek och livets nödvändigheter – samt lite guldkant emellanåt. Våra fadderåsnor är oss mycket kära och skänker oss glada stunder när vi träffas.

Våra fyra åsnor garanteras en livslång trygg vistelse vid Footprints of Joy. De har rymliga, fina paddockar att ströva runt i och är väldigt omhuldade av personalen. Bland Hundhjälpens besökare är de givna favoriter. Du kan genom fadderverksamheten sponsra en åsna på distans – och känna Dig ansvarig och delaktig i dess liv.

Vi har bland våra följare många hästägare / -vänner som vi nu utmanar att hjälpa ett annat hov-djur, räddat från misär. Våra fadderåsnor är beroende av sina faddrar för sin existens. Utan fadderprogrammet skulle den finansiering som garanterar deras uppehälle, tillsyn och veterinärvård / hovvård inte kunna upprätthållas. Som fadder är Du livsviktig!

Mera om åsne-fadderprogrammet och våra individuella åsnor kan Du läsa här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: