Kattfaddrar sökes – som fadder är Du livsviktig!

Är DU en av våra nya kattfaddrar? Vid Footprints of Joy vistas ett antal katter som kanske aldrig kan få lämna hägnet. För vissa finns starka medicinska skäl – andra har traumatiserats alltför svårt av sina tidigare upplevelser. Som fadder ger Du dessa katter möjlighet till trygghet, kärlek och livets nödvändigheter – samt lite guldkant emellanåt. Våra fadderkatter är genom sin långvariga, ofta livslånga vistelse i hägnet mycket älskade individer och välkända för våra resenärer. De ”arbetar” dessutom dagligen med att träffa olika hundar så att dessas katt-intresse kan utvärderas. Katterna är således verkligen värda sin vikt i guld.

Det är av olika skäl inte alla förunnat att kunna adoptera en av våra katter. Du kan då genom fadderverksamheten sponsra en katt på distans – och känna Dig ansvarig och delaktig i dess liv. Som ägare till en av våra katter / hundar – kan Du vilja hjälpa en mindre lyckligt lottad katt som inte kommer att få resan till det egna hemmet. Våra fadderkatter är beroende av sina faddrar för sin existens. Utan fadderprogrammet skulle den finansiering som garanterar deras uppehälle, tillsyn och veterinärvård inte kunna upprätthållas. Som fadder är Du livsviktig!

Mera om katt-fadderprogrammet och våra individuella katter kan Du läsa här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: