Hundfaddrar sökes – som fadder är Du livsviktig!

Är DU en av våra nya hundfaddrar? Vid Footprints of Joy vistas ett antal hundar som kanske aldrig kan få lämna hägnet. För vissa finns starka medicinska skäl – andra har traumatiserats alltför svårt av sina tidigare upplevelser. Som fadder ger Du dessa hundar möjlighet till trygghet, kärlek och livets nödvändigheter – samt lite guldkant emellanåt. Våra fadderhundar är genom sin långvariga, ofta livslånga vistelse i hägnet mycket älskade individer och välkända för våra resenärer.

Det är av olika skäl inte alla förunnat att kunna adoptera en av våra hundar. Du kan då genom fadderverksamheten sponsra en hund på distans – och känna Dig ansvarig och delaktig i dess liv. Som ägare till en av våra hundar kan Du vilja hjälpa ytterligare en hund som inte kommer att få resan till det egna hemmet. Våra fadderhundar är beroende av sina faddrar för sin existens. Utan fadderprogrammet skulle den finansiering som garanterar deras uppehälle, tillsyn och veterinärvård inte kunna upprätthållas. Som fadder är Du livsviktig!

Mera om hund-fadderprogrammet och våra individuella hundar kan Du läsa här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: