24 faddrar saknas!

Är Du en av de 24 faddrar som saknas för att säkerställa ett gott liv för våra fadderdjur? Det är inte alla omhändertagna djur som får lämna hägnet. Orsakerna kan vara medicinska – eller mentala. De medicinska är uppbenbara – med en ofta långdragen behandling. Mentalt kan hundarna ha pressats så hårt att de aldrig kommer att helt återfå förtroendet för människor. Detsamma gäller katterna. Åsnorna saknar logistik för adoption. Samtliga ska dock leva – och ha ett värdigt och berikande liv. Det är här Du som fadder kommer in i bilden. Djuren behöver under sin livstid mat, en trygg sovplats och veterinärvård. Åsnorna behöver dessutom hov-vård. Detta kostar.

Det är enbart tack vare alla faddrar som djuren kan erbjudas denna skyddade tillvaro. Vi kommer de närmste dagarna att presentera de olika fadderprogrammen – hundar, katter och åsnor – alla beroende av Din välvilja och omtanke.

För att säkerställa en tryggad tillvaro:
Hundarna saknar 9 faddrar
Katterna saknar 7 faddrar
Åsnorna saknar 8 faddrar

Fadderprogrammet baseras på samma principer som organisationer med barnfaddrar, dvs insamlade medel går till hela hjälpprogrammet, inte till en enskild individ. Ingen ska bli utan hjälp. En fadder kan självklart närhelst den önskar avsluta sitt fadderskap.

Läs mer om att bli fadder här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: