Sviken!

Vår käraste Aurel fick inte den efterlängtade resan till Sverige – en ”ägare” som tog väldigt lätt på sin adoption resulterade i att det blev Aurel som fick betala priset för detta. En härlig framtid gick om intet.

Nu får vi tro att Aurel får det bättre på annat håll – alla hundar vill väl vara efterlängtade och viktiga. Det här är en grabb som kommer att fylla sitt nya hem med äkta ”hundkärlek” i stor mängd. Vi söker en matte eller husse – som ALDRIG sviker Aurel! Hör av Dig! Aurel får det efterlängtade hemmet som han ivrigt väntar på – och DU får en osviklig kamrat med sol i sinnet. Win – win!

Läs mera om Aurel här.
Intresseanmälan finner du här.

En kommentar på “Sviken!

  1. Det ska väl vara tungt vägande skäl om man ska tycka det är en OK person som nobbar hunden i sista stund. Annan sak om man måste vänta, t ex på grund av en flytt eller liknande. Hoppas Aurel snart får det hem han är värd. Det hoppas Beea, Ray och matte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: