Sviken!

Vår käraste Aurel fick inte den efterlängtade resan till Sverige – en ”ägare” som tog väldigt lätt på sin adoption resulterade i att det blev Aurel som fick betala priset för detta. En härlig framtid gick om intet.

Nu får vi tro att Aurel får det bättre på annat håll – alla hundar vill väl vara efterlängtade och viktiga. Det här är en grabb som kommer att fylla sitt nya hem med äkta ”hundkärlek” i stor mängd. Vi söker en matte eller husse – som ALDRIG sviker Aurel! Hör av Dig! Aurel får det efterlängtade hemmet som han ivrigt väntar på – och DU får en osviklig kamrat med sol i sinnet. Win – win!

Läs mera om Aurel här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: