Black Beauty – vackre Alessio!

Vår utvalde månadshund för juli, Alessio, har det tufft i sommarvärmen med sin tjocka, svarta päls. Vi hoppas innerligt att denna sommar ska vara hans sista i hägnet – och att han ska få njuta av den fina svenska naturen under tidig höst och rulla sig i svenska snödrivor i vinter. Mjuk och vänlig grabb söker sin evighetsmatte / -husse! Tiden rinner iväg och det är tufft att bara vänta – och vänta – och vänta…. Vackre Alessio förtjänar nu sin resa till ett bättre liv – det som älskad familjemedlem i Sverige. Är det DU som kommer att få glädjas av en svart, lurvig kamrat som inget hellre vill än att vara nära och få ”höra ihop”?

Läs mera om Alessio här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d