Hector – vår stilige månadshund!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det är väl ingen som missat att stilige Hector fått överta platsen som ”Juni Månadshund”? Han är en grabb som drar blickarna till sig, stor och stilig som han är. STAAD är ett litet hägn och saknar faciliteter för en grabb som Hector och hela hans livssituation är mycket otillfredsställande. Det finns ingenstans för honom att sträcka ut och springa en stund, och tiden att ta ut honom på de så uppskattade
skogspromenaderna finns tyvärr inte. Hector mår allt sämre och hans räddning är det egna hemmet i Sverige – som vi inte hittat ännu. Vi söker nu dig som har god hunderfarenhet, tid, plats och kärlek. Du måste vara intresserad av att aktivera dig tillsammans med din hund. Hector väntar förtvivlat!

Läs mera om Hector här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: